Copy op maat

Een aanpak op maat voor elke opdracht

Ik maak graag een offerte op maat voor de specifieke opdracht die jij voor mij in petto hebt, zodat je de tekst in kwestie snel kan inzetten.

Herken je dit?

En wil je...

Dan kan je bij mij zeker terecht voor copywriting op maat.

Vertel mij in het aanvraagformulier hieronder met wat ik jou kan helpen en ik bezorg je graag een passende offerte!
Hannah Alleene

Hair to toe

“Ik besefte dat ik de hulp van een professional kon gebruiken en koos voor Hanna. Nooit had ik durven dromen dat Hanna al bij de eerste tekst zoveel gevoel wist te brengen in de stijl die ik voor ogen had. Er werd heel stipt en vakkundig gewerkt. Ik ben alvast heel tevreden en raad haar aan wanneer je van jouw woorden een prachtige tekst wil laten maken.”

Vraag hier je offerte op maat aan

Hoe verloopt onze samenwerking?

Aanvraagformulier

Je toont je interesse in een samenwerking met mij eenvoudig via het aanvraagformulier. Gewoon een mailtje sturen mag natuurlijk ook!

Intakeformulier

Aan de hand van mijn intakeformulier kom ik meer over jou en je zaak te weten. Op die manier kan ik mij perfect inleven in jouw situatie.

Intakegesprek

Ik leer je graag verder kennen via een online intakegesprek. Meteen ook het ideale moment om meer over de opdracht te weten te komen.

Uitvoeren opdracht

We plannen jouw opdracht samen in naargelang de deadline die je voor ogen hebt. De doorlooptijd is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Feedbackronde

In jouw persoonlijke map vind je de tekst terug. Hier kan je gemakkelijk feedback toevoegen die ik met plezier voor je verwerk!