Salespagina

Geef een boost aan je verkoop met een salespagina

Ik creëer voor jou een converterende salespagina die jouw droomklant overtuigt om met jou samen te werken.

Herken je dit?

En wil je...

Dan is een salespagina exact wat je nodig hebt!

Benieuwd wat dit precies inhoudt?
375
  • Uitgebreide salespagina op maat van jouw dienst of product

Koop je tegelijk een websitepakket en een salespagina aan?
Dan krijg je maar liefst 100 euro korting!

Romina D'Astolfo

Social media expert

“Bij de herlancering van mijn website, wou ik geen prutswerk meer, maar wou ik alles professioneel aanpakken. Niet alleen qua branding en fotografie, maar ook qua teksten. Ik koos ervoor om met Hanna samen te werken, die ook mijn salespagina aanpakte. Met de (best weinige) info die ik haar gaf, ging ze meteen aan de slag en wist ze mijn aanbod op een duidelijke manier neer te pennen, die voor mijn doelgroep aansprak en duidelijk was. Zalig hoeveel tijd en zorgen ze mij hiermee bespaard heeft.”

Vraag hier je salespagina aan

Hoe verloopt onze samenwerking?

Aanvraagformulier

Je toont je interesse in een samenwerking met mij eenvoudig via het aanvraagformulier. Gewoon een mailtje sturen mag natuurlijk ook!

Intakeformulier

Aan de hand van mijn intakeformulier kom ik meer over jou en je zaak te weten. Op die manier kan ik mij perfect inleven in jouw situatie.

Intakegesprek

Ik leer je graag verder kennen via een online intakegesprek. Meteen ook het ideale moment om meer over de opdracht te weten te komen.

Uitvoeren opdracht

We plannen jouw opdracht samen in naargelang de deadline die je voor ogen hebt. De doorlooptijd is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Feedbackronde

In jouw persoonlijke map vind je de tekst terug. Hier kan je gemakkelijk feedback toevoegen die ik met plezier voor je verwerk!