Hanna Struyvelt - copywriter
Websitepakket

Trek jouw ideale klant aan met je website

Ik voorzie alle pagina’s van je website van vlotte en converterende teksten, zodat je ideale klant meteen vindt wat hij of zij nodig heeft.

Herken je dit?

En wil je...

Hanna Struyvelt - copywriter

Dan is mijn website­pakket exact wat je nodig hebt! 

Benieuwd wat dit pakket inhoudt?
690
  • Homepagina
  • Over mij-pagina
  • 3 diensten
  • Contactpagina
Celien Rombouts - Hanna Struyvelt
Celien Rombouts

Healthy Habits

“Hanna heeft mij heel goed geholpen bij mijn website, werkboek en freebies. Haar werk is echt fantastisch goed en ze heeft een vlotte manier van schrijven. Bedankt om mij zo goed te helpen bij alles. Ik raad je bij iedereen aan!”

Vraag hier je websitepakket aan

Koop je mijn websitepakket en het contentpakket ‘medium’ tegelijk aan?
Dan betaal je voor beide pakketten in plaats van 1020 euro maar 950 euro!

Hoe verloopt onze samenwerking?

Aanvraagformulier

Je toont je interesse in een samenwerking met mij eenvoudig via het aanvraagformulier. Gewoon een mailtje sturen mag natuurlijk ook!

Intakeformulier

Aan de hand van mijn intakeformulier kom ik meer over jou en je zaak te weten. Op die manier kan ik mij perfect inleven in jouw situatie.

Intakegesprek

Ik leer je graag verder kennen via een online intakegesprek. Meteen ook het ideale moment om meer over de opdracht te weten te komen.

Uitvoeren opdracht

We plannen jouw opdracht samen in naargelang de deadline die je voor ogen hebt. De doorlooptijd is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Feedbackronde

In jouw persoonlijke map vind je de tekst terug. Hier kan je gemakkelijk feedback toevoegen die ik met plezier voor je verwerk!