HannaStruyvelt
Websitepakket

Trek jouw ideale klant aan met je website

Ik voorzie alle pagina’s van je website van vlotte en converterende teksten, zodat je ideale klant meteen vindt wat hij of zij nodig heeft.

Herken je dit?

En wil je...

HannaStruyvelt

Dan is mijn website­pakket exact wat je nodig hebt! 

Benieuwd wat dit pakket inhoudt?
775
  • Homepagina
  • Over mij-pagina
  • Aanbodpagina
  • Contactpagina

Koop je tegelijk een websitepakket en een salespagina aan?
Dan krijg je maar liefst 100 euro korting!

Fien Daels

TherHappy

“Het websitepakket heeft niet alleen mooie teksten opgeleverd, maar ook heel veel inzichten. Ik ben Hanna zeer dankbaar voor haar schrijftalent, voor haar mooie inzichten en voor haar geduld. Ik hoop dat we zeker nog kunnen samenwerken!”

Vraag hier je websitepakket aan

Hoe verloopt onze samenwerking?

Aanvraagformulier

Je toont je interesse in een samenwerking met mij eenvoudig via het aanvraagformulier. Gewoon een mailtje sturen mag natuurlijk ook!

Intakeformulier

Aan de hand van mijn intakeformulier kom ik meer over jou en je zaak te weten. Op die manier kan ik mij perfect inleven in jouw situatie.

Intakegesprek

Ik leer je graag verder kennen via een online intakegesprek. Meteen ook het ideale moment om meer over de opdracht te weten te komen.

Uitvoeren opdracht

We plannen jouw opdracht samen in naargelang de deadline die je voor ogen hebt. De doorlooptijd is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Feedbackronde

In jouw persoonlijke map vind je de tekst terug. Hier kan je gemakkelijk feedback toevoegen die ik met plezier voor je verwerk!