Jouw merkbeleving, voor een merk dat er staat

Nu je merkstrategie en merkidentiteit op punt staan, is het tijd om je merkbeleving aan te pakken. In deze fase komt jouw merk echt tot leven. Hoe komt je merk over? Welke emoties en gedachten roep je op? Met je merkbeleving zorg je ervoor dat je doelgroep je merk op de juiste manier ervaart.

In deze laatste fase zijn jouw blog en nieuwsbrief de belangrijkste kanalen. Daarnaast kan je jouw merkbeleving verder aanpakken door een persbericht de wereld uit te sturen of een mailflow uit te werken. Of wat denk je ervan om je eigen magazine te starten? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waardevolle content op maandelijkse basis

Ook jij hebt wellicht de neiging om te veel te focussen op sociale media als belangrijkste communicatiekanaal. Toch is het van groot belang om je primaire kanalen niet over het hoofd te zien. De kanalen waar jij helemaal baas over bent en waar je controle over hebt. Om die reden is het cruciaal om in te zetten op een sterke blog en een waardevolle nieuwsbrief.

Kies je voor een contentabonnement? Dan krijg je na onze online call toegang tot je eigen klantenportaal. Hierin vind je onze planning en een brainstorm met ideeën op maat terug. Daarna schrijf ik zes maanden lang elke maand een blogpost en/of nieuwsbrief voor jou. Op die manier ontzorg ik jou volledig.

Psycholoog

Jana Reck

“Hanna… wauw! Ik sta versteld van hoe mooi je de blogpost en nieuwsbrief verwoord hebt en hoe het perfect binnen mijn visie past! Bij het lezen voel ik zelf al de mildheid over me heen kruipen, hetgeen exact is wat ik wil overbrengen naar anderen. Bedankt! Klaar om in de wereld gestuurd te worden komende maand.”

The Story Roadmap

The Story Roadmap is mijn all-intraject waarin we gedurende acht maanden samen aan de slag gaan met de drie fases: merkstrategie, merkidentiteit en merkbeleving.

Wat krijg je?

  • Een volledig uitgewerkte merkstrategie + Copy Compass in je brievenbus
  • Een sterke online merkidentiteit dankzij SEO-proof websiteteksten
  • Een krachtige merkbeleving dankzij een maandelijkse blogpost en nieuwsbrief gedurende een half jaar
  • Exclusief bereikbaar via Voxer voor al je vragen
  • BONUS: 3 gratis copy credits voor copy naar keuze


Jouw investering:

  • € 425 excl. btw per maand (8 maanden)
  • € 3400 excl. btw voor het volledige traject

→ Betaal je in één keer? Dan krijg je 5 gratis copy credits i.p.v. 3!

Graag enkel een contentabonnement?

Blogpost en nieuwsbrief = € 375 per maand
Blogpost of nieuwsbrief = € 210 per maand

Niet gevonden wat je zocht?

Heb jij nood aan een salespagina, een mailflow of een persbericht?
Dat kan natuurlijk ook! Hiervoor werk ik met copy credits.

Forever After

Sara Van de velde

“Hanna schreef voor de Forever After Academy de mailfunnel en de salespage. Na een zeer aangenaam kennismakingsgesprek ging Hanna aan de slag. Ik ben echt fan van de teksten die ze aanleverde, precies wat ik bedoelde en in m’n hoofd had. Als ik de teksten lees, klinken ze ook zoals ik het zou zeggen of schrijven, maar dan beter verwoord 😉.  Alle communicatie verliep supervlot en exact op de afgesproken tijdstippen zodat de deadlines mooi gerespecteerd werden. Samenwerken met Hanna verloopt zo vlot dat het bijna vanzelfsprekend wordt.”