Marlies Adam

Als The Beauty Business Coach helpt Marlies Adam ondernemers in de schoonheidssector groeien. Ze gebruikt haar ervaring en zin voor ondernemen tijdens haar online en offline coachings en trainingen.

Wie is Marlies?

Marlies is een schoonheidsspecialiste die erin slaagde om succesvol haar eigen schoonheidssalon uit te bouwen. In 2021 kwam ze op het idee om anderen in de sector te helpen, omdat ze van heel wat collega’s de vraag kreeg hoe zij haar salon runt. Ze wil graag andere schoonheidsspecialistes laten zien dat zij een vrij leven kunnen leiden volgens hun eigen voorwaarden én waarin ze zich geen zorgen hoeven te maken over geldAls The Beauty Business Coach geeft Marlies geen uitleg over hoe je een specifieke behandeling moet uitvoeren, maar leert ze jou denken als CEO van je bedrijf op een doelgerichte en efficiënte manier.

Hoe heb ik Marlies geholpen?

Marlies had nood aan online visibiliteit en terugkerende content die zowel haar klanten als haar potentiële klanten zou aanspreken. Ze koos daarom voor een websitepakket en een medium contentabonnement. Op die manier is ze zeker dat haar website de juiste klanten aanspreekt én dat haar volgers elke maand waardevolle content te zien krijgen via haar blog en haar nieuwsbrief.

Wat vindt Marlies van onze samenwerking?

“Ik leerde Hanna kennen via Instagram. Toen ik een copywriter nodig had, was mijn keuze dan ook snel gemaakt. Ik koos ervoor om met Hanna samen te werken omdat ze op een heel zachte manier met jou samenwerkt. Ze luistert heel goed naar wat je nodig hebt en staat open voor verschillende manieren van communicatie.

Ik kan zowel teksten doormailen, ze inspreken of gewoon sleutelwoorden doorsturen en zij maakt er een mooie tekst van. Mijn samenwerking met Hanna verloopt altijd heel persoonlijk, professioneel en correct. Ik raad ze dan ook aan iedereen aan. Het is ook heel fijn dat ze je teksten op zo’n manier kan schrijven dat het lijkt alsof je ze zelf geschreven hebt (maar dan beter 😉).”