Roxanne Naessens - Hanna Struyvelt

Roxanne Naessens

Roxanne Naessens is de ondernemende vrouw achter PUP Plants of Plezante en Uitzonderlijke Planten. De fotogenieke planten die ze verkoopt op haar pop-ups en haar webshop zijn bijna uitsluitend van Belgische afkomst.

Wie is Roxanne?

In 2019 besliste Roxanne om haar eigen afdeling te creëren binnen het familiebedrijf van haar ouders. Met PUP Plants focust ze zich op plezante en uitzonderlijke planten waarvan plantenliefhebbers helemaal warm worden. Naast de vele pop-ups die ze organiseert over heel Vlaanderen, heeft ze ook een webshop waar je heel wat leuke exemplaren en plantenaccessoires kan aankopen. Op die manier wil Roxanne zoveel mogelijk mensen gelukkig maken.

Hoe heb ik Roxanne geholpen?

Ik leerde Roxanne kennen in 2019 en mag sindsdien regelmatig leuke copywritingopdrachten uitvoeren voor haar, zoals het schrijven van persberichten. Begin 2021 stelde Roxanne mij voor om een plantenmagazine op te starten. Voor dat idee was ik als planten- én magazineliefhebber meteen helemaal gewonnen! In november 2021 was het dan zover: de eerste editie van het PUP magazine kwam op de markt. Het begin van een mooi verhaal, want elk kwartaal komt er een nieuwe editie van het magazine uit.

Wat vindt Roxanne van onze samenwerking?

“Ik kan Hanna absoluut aanraden. Ze is snel, denkt mee en er is steeds een goede communicatie over de acties. Onze verhalen worden op deze manier erg leuk én doeltreffend! Hanna is een plezier om mee samen te werken. Steeds correct en uiterst flexibel. Net wat ik nodig heb!”