SCHRIJF JE IN

Creëer een onweerstaanbare nieuwsbrief, mét resultaat!

The money is in the list

Jouw ideale klanten inspireren op een authentieke manier met persoonlijke verhalen, waardoor ze je beter leren kennen en vanzelf klant worden bij jou. Ik garandeer jou dat het mogelijk is. Zonder dat je jezelf anders moet voordoen, zonder dat je jezelf moet forceren, zonder dat je er uren tijd voor moet vrijhouden.

Hoe dan? Met een onweerstaanbare nieuwsbrief die graag gelezen wordt én waarin je ideale klant maar al te graag doorklikt. Of je zelfs een antwoord stuurt. Qua verbinding kan dat wel tellen, toch?

En onthoud: social media is for reach, but email is for revenue. 😉

Is dit herkenbaar voor jou?

"Dankzij mijn nieuwsbrieven bouw ik een persoonlijke connectie
op met mijn ideale klant"

Psycholoog Jana Reck

“Ik ben heel tevreden met de nieuwsbrieven die Hanna voor me schrijft, want op die manier bouw ik een heel persoonlijke connectie op met mijn doelgroep. Mijn ideale klant voelt zich zoveel meer betrokken door mijn content dan op sociale media. Daarnaast bereik ik ook meer mensen op die manier, want Instagram staat toch heel erg onder invloed van het algoritme.”

Wat jij zoekt is...

Door je verhalen te delen en je persoonlijkheid te tonen, zorg je voor meer interactie. Zo bouw je stap voor stap meer connectie, betrokkenheid en vertrouwen op!

Als een marktkramer staan roepen om te verkopen, dat is niet wie jij bent. Vlot verkopen gewoon door jezelf te zijn, wat denk je daarvan?

Gedaan met piekeren over wat je nu weer moet schrijven of over de lauwe reacties op Instagram. Minder stress, meer vrijheid. Een zorg minder, what’s not to like?

Het gevolg van een warmer publiek en de herwonnen rust die jij gevonden hebt? Juist ja: meer ideale klanten en dus ook meer omzet!

Na deze cursus verweef je vlot je verhalen met de boodschap die je wil overbrengen en verstuur je moeiteloos elke week een onweerstaanbare nieuwsbrief!

Modules

01

MODULE 1

Storytelling

 • Je ontdekt wat storytelling is en wat de voordelen ervan zijn
 • Je leert enkele leuke voorbeelden kennen van storytelling
 • Je krijgt handige en concrete tips die je kan gebruiken bij het schrijven van je verhalen
 • Je ontdekt de opbouw van een sterk verhaal en past de theorie toe in de praktijk
 • Je ontwikkelt een story mindset en leert hoe je vanaf nu al je verhalen vangt
 • Extra: mijn persoonlijke Storybank om je verhalen in te verzamelen

02

MODULE 2

Nieuwsbrieven

 • Je leert waarom e-mailmarketing een must is als ondernemer
 • Je ontwikkelt een mailbox mindset
 • Je krijgt al mijn tips rond het creëren van een boeiende nieuwsbrief, zowel wat het schrijven als wat de look & feel betreft
 • Je ontdekt hoe je een haalbare contentplanning creëert
 • Je leert bij over de statistieken van je nieuwsbrief en gaat aan de slag met A/B-testing
 • Je ontdekt welke systemen er bestaan en hoe je deze technisch instelt in de bonusmodule van tool expert Silke Van den Broeck
 • Extra: mijn persoonlijke Contentplanner om je nieuwsbrieven en de resultaten ervan in bij te houden

03

MODULE 3

Lead magnets en welcome sequences

 • Je ontdekt de eigenschappen van een goede lead magnet of freebie
 • Je leert hoe je een sterke lead magnet samenstelt waarmee je jouw ideale klant aantrekt
 • Je ontdekt hoe je sterke opt-in copy schrijft, waarmee je jouw ideale klant overtuigt om zich in te schrijven voor je lead magnet
 • Je ontdekt de verschillende soorten welcome sequences en de eigenschappen ervan
 • Je leert hoe je een uitnodigende welcome sequence opstelt
 • Je krijgt extra ideeën over hoe je meer subscribers op je nieuwsbrief krijgt

04

MODULE 4

Mailbox Stories-methode

 • Je ontdekt voorbeelden van slechte én goede nieuwsbrieven en de eigenschappen ervan
 • Je ontvangt het concrete stappenplan van mijn Mailbox Stories-methode (ook fysiek in je brievenbuspakketje!) en ontdekt hoe je je nieuwsbrief met deze methode opbouwt
 • Je verstuurt vanaf nu moeiteloos wekelijks – of om de twee weken – een nieuwsbrief met een minimum aan tijd, veel rust in je hoofd  én resultaat☺️

Bonussen

BONUS 1

t.w.v. 199 euro

E-mailmarketingmodule van Tool Tank

Jij krijgt toegang tot de e-mailmarketingmodule in Tool Tank van toolsexperte Silke Van den Broeck. Hierdoor kennen tools als MailerLite, ConvertKit en MailBlue geen geheimen meer voor jou!

BONUS 2

t.w.v. 99 euro

Besloten community op The Huddle

Benieuwd naar de nieuwsbrieven van de anderen? Zit je nog met een vraag? Of wil je graag even checken welke onderwerpregel nu het meest zou aanspreken? In de besloten community kan het allemaal!

BONUS 3

t.w.v. 49 euro

100 story prompts om je Storybank te vullen

Ziet de Storybank die je bij de cursus ontvangt er nog wat leeg uit? No worries: met deze 100 story prompts los je dat in 1, 2, 3 op! Zo zit je nooit meer zonder inspiratie en kan je meteen van start gaan.

"Met mijn nieuwsbrief overhaal ik de warme leads
om mijn diensten aan te kopen"

Lynn van Flare Frames

“Instagram gebruik ik om nieuwe klanten aan te trekken, met mijn nieuwsbrief overhaal ik de warme leads om mijn diensten aan te kopen. Zo creëer ik een trouwe community via mijn mails. Dat ik positieve feedback krijg op mijn nieuwsbrief is natuurlijk ook heel fijn.”

Hi, ik ben Hanna!

Iets meer dan tien jaar geleden kwam ik voor het eerst écht in aanraking met storytelling. En ik moet zeggen: er ging een nieuwe wereld voor me open. Als kind al vond ik het fantastisch om de verhalen van mijn familie op te nemen met mijn dictafoon. Maar toen ik tijdens mijn opleiding journalistiek meer over storytelling leerde en mijn stageplaats hier ook op focuste, was ik volledig verkocht. Ik vind het zelf de authentiekste manier om aan marketing en sales te doen en ben er mij dan ook in blijven bijscholen. Want net zoals in het leven zelf, focus ik met mijn teksten graag op traag en goed. Op wat echt belangrijk is.

Als copywriter heb ik ondertussen al heel wat klanten mogen helpen met hun teksten. Ook nieuwsbrieven passeerden meermaals de revue. En de laatste jaren experimenteerde ik dan ook uitvoerig met formats. Wat ik zo ontdekte? Dat nieuwsbrieven met enkel tips niet werken. Ze spreken niet aan, ze worden niet gelezen. Toen ik me begon te focussen op het verweven van storytelling in nieuwsbrieven, zag ik een wereld van verschil. Zowel in de open rates, de click-through rates als in het aantal antwoorden die ik op mijn mailtjes ontvang.

Ik schaafde mijn methode steeds bij en dat concreet stappenplan wil ik in mijn cursus Mailbox Stories graag met jou delen. Want met mijn methode slaag jij er ook in om je verhalen eenvoudig, snel en efficiënt te verweven in een waardevolle nieuwsbrief die je klant graag leest én die doet wat 'ie moet doen: converteren.

Verkoop meer op een authentieke en persoonlijke manier die volledig goed voelt voor jou,
zonder trekken en sleuren.

MAILBOX STORIES

€ 879 excl. btw (TER WAARDE VAN € 1310)

VIP

Voor 5 ondernemers voorzie ik een VIP-behandeling. Uiteraard krijg je alles wat je bij de DIY-formule krijgt, maar daarnaast ondersteun ik jou ook nog drie maanden persoonlijk via mail en WhatsApp. Nieuwsbrief laten nalezen? Check! Twijfel over de onderwerpregel? Check! De drie maanden gaan in wanneer jij dat wil, zo heb je rustig de tijd om de cursus te verwerken.

Betaling in 2 termijnen mogelijk

 • 4 videomodules: Storytelling, Nieuwsbrieven, Lead magnets & welcome sequences en Mailbox Stories-methode
 • Digitale Storybank en Contentplanner
 • Besloten community op The Huddle
 • 100 story prompts om je Storybank te vullen
 • Een leuk brievenbuspakketje
 • Technische e-mailmarketingmodule van Tool Tank
 • 3 maanden lang persoonlijke ondersteuning bij je nieuwsbrieven via mail en WhatsApp

€ 479 excl. btw (ter waarde van € 910)

DIY

Ga je graag zelf aan de slag? Dan is de DIY-formule perfect voor jou! Je krijgt toegang tot de 4 videomodules en alle bonussen, zoals de e-mailmarketingmodule van Tool Tank, alle templates en extra documenten, de story prompts én toegang tot de besloten community. Daarnaast ontvang je van mij in de week van 5 juni een leuk pakketje in je brievenbus!

Betaling in 2 termijnen mogelijk

 • 4 videomodules: Storytelling, Nieuwsbrieven, Lead magnets & welcome sequences en Mailbox Stories-methode
 • Digitale Storybank en Contentplanner
 • Besloten community op The Huddle
 • 100 story prompts om je Storybank te vullen
 • Een leuk brievenbuspakketje
 • Technische e-mailmarketingmodule van Tool Tank
 
 

Veelgestelde vragen

In de VIP-formule mag je mij drie maanden lang al je nieuwsbrieven doorsturen via mail, waar ik je dan met plezier feedback op geef. Heb je een korte vraag of twijfel je over een onderwerpregel, een call-to-action of een idee voor een verhaal? Dan mag je mij sturen via WhatsApp. Ik ben drie maanden lang jouw persoonlijke mailbox buddy. 🥰 Als je graag een stok achter de deur hebt, is deze formule dus zeker iets voor jou. Ga je liever gewoon zelf aan de slag? Kies dan voor de DIY-formule. De drie maanden gaan in wanneer jij dat wil, zo heb je rustig de tijd om de cursus te verwerken.

De eerste betaling gebeurt op 1 juni. De volgende betaling zal automatisch van jouw rekening gaan op 1 juli. Daarna is de betaling volledig voldaan en gaat er uiteraard niets meer van jouw rekening. Je krijgt automatisch een factuur van jouw betaling(en).

De cursus Mailbox Stories is enkel te koop op donderdag 1 juni. Daarna gaat deze pagina weer offline en kan je je dus niet meer inschrijven. Ik weet momenteel nog niet wanneer de deuren weer zullen opengaan.

Je krijgt toegang tot de videomodules, de community en de bonusmodule van Silke op woensdag 7 juni. Zo hoef je niet lang te wachten om van start te gaan!

Je hebt levenslang toegang tot de cursus en alle eventuele extra’s die in de toekomst nog toegevoegd worden.

Je vindt het pakketje in de week van 5 juni in je brievenbus. ☺️

Nog een vraag?

Stuur mij een berichtje via Instagram of WhatsApp (+32 456 57 23 88)
en ik geef je eerlijk antwoord of de cursus iets voor jou is!