Website Copywriting Cursus

Write Your Site

Wat moeten jouw websiteteksten bevatten en hoe verzamel je die info? In deze online cursus geef ik jou alle tips en frameworks om heel gemakkelijk zelf je teksten op de juiste manier te schrijven.

Jouw website staat online, maar je hebt het gevoel dat er te weinig beweegt. Je schreef zelf al enkele teksten, maar eigenlijk ben je er niet zo tevreden over. Je boodschap komt niet over zoals je zou willen en ook (potentiële) klanten worden er niet meteen wild van.

Hierdoor loop je heel wat klanten mis. Ze kijken even rond op je site, klikken door naar je over mij-pagina,  maar voelen geen connectie. Ze blijven maar luttele seconden hangen en niemand leest jouw teksten écht. Daarnaast voelen maar heel weinig bezoekers van je website zich overtuigd door hoe jij je aanbod voorstelt.

Dat kan beter, véél beter!

Wat zou je ervan vinden als je ...

HannaStruyvelt

Write Your Site is de leidraad die jij nodig hebt!

279 excl. btw
  • Videocursus met 5 modules
  • Write Your Site box met gedrukt werkboek
  • Frameworks voor de belangrijkste pagina's

Write Your Site box

HannaStruyvelt
Waarom kan ik jou helpen?

Hanna Struyvelt

Als copywriter hielp ik reeds heel wat ondernemers met hun websiteteksten. Tot voor kort kon ik dat enkel doen aan de hand van mijn websitepakket, waarbij ik alle teksten voor jou schreef. Maar vanaf nu komt daar verandering in, want met Write Your Site doe je alles helemaal zelf!

Ik neem jou stap voor stap mee in het proces. Aan de hand van de videomodules, het werkboek en mijn frameworks ben jij zelf in staat om je websiteteksten tot een goed einde te brengen. Reken maar op heel wat voldoening nadien!

Welke modules zijn er?

Vooraleer je start met schrijven is het natuurlijk belangrijk dat je weet voor wie je schrijft. Door je ideale klant zo goed mogelijk te omschrijven, ben je in staat om met hem of haar in dialoog te gaan in je teksten en kan je je aanbod vlotter verkopen.

Je unieke belofte overtuigt jouw ideale klant om voor jou te kiezen, zelfs als ze niet meteen een concurrent in hun hoofd hebben. Ik leg jou uit hoe je die unieke belofte precies opbouwt en waar je ze het best kan gebruiken.

Deze module bestaat uit drie onderdelen: de juiste mindset, de kracht van storytelling en de belangrijkste webcopytips. Deze onderdelen dragen stuk voor stuk bij tot jouw eigen schrijfstijl en zijn dus onmisbaar in deze cursus. 

A website without SEO is like a car with no gas. En daarom ik leer jou hoe je zonder betalende tools de juiste zoektermen voor jouw website vindt!

Last but not least: de frameworks voor jouw homepagina, over mij-pagina en aanbod. Hiermee bouw jij je pagina op de juiste manier op aan de hand van onder andere informatie die je eerder verzameld hebt in het werkboek.

Miek Bams

Bamsfit

De cursus heeft geen start- of einddatum. Je krijgt meteen toegang tot de modules. Je Write Your Site box wordt zo snel mogelijk naar jou opgestuurd!

Er zit een mooi, gedrukt werkboek in waarmee je aan de slag kan tijdens de videomodules. Daarnaast heb ik er nog enkele leuke extra’s in gestopt die jou helpen bij het schrijven en om je gemotiveerd te houden.

Nee, helemaal niet! Ik leg je stap voor stap alles uit en je krijgt handige frameworks die je gewoon kan volgen. 

Write Your Site is een heel praktische cursus, waarbij ik je geen overload aan informatie geef waar je achteraf toch niks mee bent. Ik reik je de nodige theorie aan die je meteen in de praktijk kan omzetten met je werkboek. Zo zet je snel stappen vooruit!

Je krijgt levenslang toegang, zo kan je de modules altijd nog eens opnieuw bekijken wanneer je nieuwe teksten wil schrijven.