Schrijf je verhaal met Storytime

En ontdek de kracht van storytelling

Hands-on storytelling

Wist je dat we biologisch ingesteld zijn om van verhalen te houden? Door de samenhang begrijp je de informatie beter, waardoor je ze makkelijker kan onthouden en doorvertellen. Verhalen spreken ook veel meer tot de verbeelding dan droge informatie. Bovendien raken ze ons op emotioneel vlak, waardoor we ons betrokken voelen. Doe je als ondernemer aan storytelling? Dan merk je dat verschil daarom meteen.

Met Storytime op je bureau, pas je op een laagdrempelige en praktische manier de principes van storytelling toe.

Het doosje bevat 35 inspiratiekaarten en 10 structuurkaarten. Elke inspiratiekaart bevat een thema waarmee je meteen aan de slag kan. Op de achterkant staan inspiratievragen, waardoor je sowieso een verhaal bedenkt dat je graag wil vertellen. Iedereen bestaat uit duizenden verhalen, je moet ze enkel maar vinden en op de juiste manier vertellen.

En dat is waar de structuurkaarten van pas komen. Op elke inspiratiekaart staat onderaan vermeld welke structuurkaarten het best bij dit type verhaal passen. Elke structuur bevat de nodige verhaalelementen om je verhaal boeiend, interessant en volledig te houden. Je kan de structuurkaart gewoon volgen, zo ben je zeker dat je verhaal zal aanspreken. In het doosje zit ook nog een infokaart met een QR-code naar de videotraining.

Jouw investering

PS: Meer dan 200 ondernemers gingen jou al voor 🧡

Wat krijg je?

Romina D'Astolfo

Instagramcoach

“In één woord: WAUW! Toen ik storytime voor het eerst voorbij zag komen in de stories van Hanna was ik sowieso getriggerd omdat het een fysiek product was, anders dan andere hulpmiddelen bij storytelling dus. En dat sprak me meteen aan. Ik besloot een exemplaar aan te schaffen en heb daar nog geen seconde spijt van. De minitraining is super duidelijk, maar toch behapbaar en kort, zodat je meteen aan de slag kan. Bij het bekijken van de inspiratiekaarten, is dat exact wat ik krijg: inspiratie. Bij zowat elke kaart kon ik wel aan iets denken waarover ik kan schrijven. Super! De structuurkaarten zorgen er dan weer voor dat je het verhaal dat je in gedachten hebt heel makkelijk vorm kan geven. Geen verhaal dat all over the place en chaos is, maar een mooie verhaallijn die vlot leest. Ik ben heel tevreden over deze set en het zal nog vaak van pas komen.”

Katrien Declerck

Het Weblabo

“Eerlijk is eerlijk, ik wist niet zo goed wat ik van de set kon verwachten. Toen ik de inspiratiekaarten bekeek kwam er inderdaad al heel wat inspiratie boven 😀 Samen met de structuurkaarten weet ik nu ook hoe ik een verhaal kan brengen zodat het boeiend blijft voor de lezer. De mix van het persoonlijke in een verhaal en de dienst die je ‘verkoopt’ is echt een gouden combo. Zonder Storytime zou ik dit niet kunnen verzinnen, heel erg bedankt dus!”

Nele De Smet

Atelier Nestor

“Het leuke aan de Storytime kaartenset vind ik dat het visuele aspect van de kaarten doornemen en een selectie maken van de juiste inspiratiekaart voor dat moment met de bijhorende structuurkaarten, je verhaal nog concreter, tastbaarder en échter maken! In de minitraining legt Hanna heel duidelijk uit hoe je met de kaartenset aan de slag kan aan de hand van duidelijke voorbeelden. Voor mij zijn vooral de structuurkaarten een grote hulp omdat ik vaak teveel in een te korte tekst wil gieten waardoor de essentie verloren gaat. Door de juiste opbouw in mijn verhaal te gebruiken, kan ik met minder woorden sneller to the point komen. Dankjewel Hanna om mee structuur in mijn hoofd vol ideeën te brengen!”

Liever je teksten uit handen geven?

Gratis All Aboard mailbunch

20 eerlijke en waardevolle mails (& werkboek) die je aan boord laten van de trein richting authentieke en converterende nieuwsbrieven.