Blog over copywriting, storytelling & ondernemen

Waar verhalen samenkomen

Of je nu op zoek bent naar waarom storytelling en e-mailmarketing jouw merk versterken, schrijftips voor jouw salespagina of mijn persoonlijke focusroutine: je bent hier op de juiste plaats!

Marketing

Hoe e-mailmarketing en storytelling jouw merk versterken

Storytelling kan je op heel wat verschillende kanalen inzetten. Denk maar aan de over mij-pagina op je website, in je posts op Instagram of in testimonials van klanten. Toch is er een kanaal dat vaak over het hoofd gezien wordt: e-mail. In deze blogpost geef ik jou graag enkele redenen waarom jouw nieuwsbrief het perfecte kanaal is om storytelling in te gebruiken.

Verder lezen
Business

Mijn zwak voor ondernemers met een mooie missie

Toen ik een aantal jaren geleden als copywriter startte, hapte ik als onzekere beginner toe op elke aanvraag. “Elke opdracht telt”, was toen nog hoe ik erover dacht. Schrijven over beursstanden, waterverzachters en zonnepanelen? Het passeerde allemaal de revue.

Verder lezen
Copywriting

Storytelling en de magie van de tegenwoordige tijd

Vertel je een verhaal? Dan heb je wellicht de neiging om dit in de verleden tijd te schrijven. Logisch denk je: het is dan ook gisteren, vorige week of zelfs al vijf jaar geleden gebeurd. Toch loont het om je verhaal af en toe in de tegenwoordige tijd uit de doeken te doen. Ik verklap je in deze blogpost graag de voordelen hiervan!

Verder lezen
microcopy-hanna-struyvelt
Copywriting

Microcopy, korte teksten met een grote impact

Microcopy heeft de kracht om je merkbeleving vorm te geven en speelt dus een grote rol in hoe je doelgroep je merk ervaart. Zet je hier bewust op in? Dan is dit een uitstekende manier om je merk te onderscheiden van de concurrentie. Maar wat is microcopy nu eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat je dit op de juiste manier inzet?

Verder lezen
Copywriting

Het belang van een sterke merkstrategie

Als copywriter schrijf je teksten die je lezers aanspreken en aanzetten tot actie. Maar je bedrijf of merk echt op de kaart zetten, start bij een sterke merkstrategie. Deze fase is dan ook cruciaal in het creëren van een band met je doelgroep.

Verder lezen