Waar verhalen samenkomen

Storytelling

Storytelling en de magie van de tegenwoordige tijd

Vertel je een verhaal? Dan heb je wellicht de neiging om dit in de verleden tijd te schrijven. Logisch denk je: het is dan ook gisteren, vorige week of zelfs al vijf jaar geleden gebeurd. Toch loont het om je verhaal af en toe in de tegenwoordige tijd uit de doeken te doen. Ik verklap je in deze blogpost graag de voordelen hiervan!

Verder lezen
microcopy-hanna-struyvelt
Copywriting

Microcopy, korte teksten met een grote impact

Microcopy heeft de kracht om je merkbeleving vorm te geven en speelt dus een grote rol in hoe je doelgroep je merk ervaart. Zet je hier bewust op in? Dan is dit een uitstekende manier om je merk te onderscheiden van de concurrentie. Maar wat is microcopy nu eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat je dit op de juiste manier inzet?

Verder lezen
Copywriting

Het belang van een sterke merkstrategie

Als copywriter schrijf je teksten die je lezers aanspreken en aanzetten tot actie. Maar je bedrijf of merk echt op de kaart zetten, start bij een sterke merkstrategie. Deze fase is dan ook cruciaal in het creëren van een band met je doelgroep.

Verder lezen
De manier om je lezer in je verhaal te trekken
Copywriting

Dé manier om je lezer in je verhaal te trekken

Een goed verhaal is één ding, maar hoe zorg je ervoor dat je lezer je verhaal ook leest? Dan is het vooral belangrijk dat je een goede openingszin hebt. Een zin die ervoor zorgt dat je lezer in je tekst gezogen wordt. Want goed begonnen is half gewonnen, toch?

Verder lezen
Copywriting

De schoonheid van taalleemtes

Als copywriter merk ik ze soms op: taalleemtes of een tekort aan woorden in de Nederlandse taal. Ik besloot om er even dieper in te duiken en de mooiste woorden te zoeken waar geen Nederlandse vertaling voor is. Klaar? Hier komen ze!

Verder lezen
HannaStruyvelt
Ondernemen

Mijn focusroutine

Routines bestaan uit een opeenvolging van ongeveer dezelfde handelingen en helpen om energie te besparen. Daarom ontwikkelde ik een persoonlijke focusroutine die mijn lichaam én geest voorbereidt om in volle concentratie te werken. Ik leg ze jou vandaag graag even uit!

Verder lezen