fbpx

Blog

HannaStruyvelt
Copywriting

5 krachtige triggers die een boost geven aan je verkoop

Hoe overtuig je iemand om ‘ja’ te zeggen tegen jouw product of dienst? Dat blijkt helaas niet altijd even eenvoudig. Uiteraard ben jij helemaal overtuigd van wat je aanbiedt, maar jouw klanten moeten natuurlijk ook mee zijn in je verhaal. Ik geef je daarom graag vijf praktische tips!

Verder lezen
Copywriting

Handige sneltoetsen tijdens het schrijven

Met deze handige sneltoetsen bespaar je heel wat tijd en moeite tijdens het schrijven van een blogpost of een nieuwsbrief. Sneltoetsen kunnen je in de stroom van het schrijven en bewerken houden, dus ze zijn zeker de moeite waard om ze in de vingers te krijgen. Met wat oefening merk je zelfs niet meer dat je ze gebruikt!

Verder lezen
Ondernemen

Get inspired – 10 niet te missen podcasts

Wanneer ik repetitieve taken moet uitvoeren of alleen een wandeling maak, kies ik er vaak voor om ondertussen een podcast te luisteren. De laatste maanden verzamelde ik er een aantal waar ik graag naar luister en vandaag deel ik dat lijstje met jou!

Verder lezen
Copywriting

Waarom storytelling onmisbaar is

De term storytelling is binnen de marketingwereld een populaire term. Het zegt al meteen waar het over gaat: het vertellen van verhalen. Maar wat is het nu precies en hoe komt het dat deze techniek zoveel succes heeft?

Verder lezen
Hanna Struyvelt

Hanna Struyvelt

Hi, ik ben Hanna! Ik verbind jou als vrouwelijke ondernemer met jouw droomklanten door middel van authentieke woorden en verhalen.

Meer weten over mij