Categorieën
Copywriting

De schoonheid van taalleemtes

Als copywriter merk ik ze soms op: taalleemtes of een tekort aan woorden in de Nederlandse taal. Ik besloot om er even dieper in te duiken en de mooiste woorden te zoeken waar geen Nederlandse vertaling voor is. Klaar? Hier komen ze!

Verder lezen
HannaStruyvelt
Ondernemen

Mijn focusroutine

Routines bestaan uit een opeenvolging van ongeveer dezelfde handelingen en helpen om energie te besparen. Daarom ontwikkelde ik een persoonlijke focusroutine die mijn lichaam én geest voorbereidt om in volle concentratie te werken. Ik leg ze jou vandaag graag even uit!

Verder lezen
HannaStruyvelt
Ondernemen

Dé trends op vlak van digitale marketing

De wereld van de digitale marketing verandert ontzettend snel. Het kan dan ook lastig zijn om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Ik geef jou daarom graag een overzicht van de belangrijkste huidige trends!

Verder lezen
HannaStruyvelt
Copywriting

Ga voor het ‘Show, don’t tell’-principe

Je hoorde het wel al vaker: ‘Eerst zien, dan geloven!’. Hoe laat jij jouw publiek je expertise en waarde zien? Hoe toon jij expliciet jouw USP’s? Laat de voordelen van jouw product of dienst voor zich spreken door aan de slag te gaan met het ‘show, don’t tell’-principe!

Verder lezen
HannaStruyvelt
Copywriting

5 krachtige triggers die een boost geven aan je verkoop

Hoe overtuig je iemand om ‘ja’ te zeggen tegen jouw product of dienst? Dat blijkt helaas niet altijd even eenvoudig. Uiteraard ben jij helemaal overtuigd van wat je aanbiedt, maar jouw klanten moeten natuurlijk ook mee zijn in je verhaal. Ik geef je daarom graag vijf praktische tips!

Verder lezen
Hanna Struyvelt

Hanna Struyvelt

Hi, ik ben Hanna! Ik verbind jou met je droomklanten dankzij authentieke en impactvolle verhalen.

Meer weten over mij