Betekenisvolle copywriting
voor jouw website, blog en
e-mailmarketing

En alle andere finishing touches die jouw merk helemaal tot leven brengen.

De woorden vinden die ervoor zorgen dat jouw droomklanten helemaal mee zijn in je verhaal, waardoor ze achter hun scherm enthousiast meeknikken na elke alinea. Woorden die hen ervan overtuigen om een kennismakingsgesprek te boeken of een bestelling te plaatsen. Je hebt ze momenteel nog niet gevonden.

Misschien is schrijven niet jouw grootste talent. Niet erg, je kan niet overal goed in zijn. Misschien verlies je te veel tijd met het verwoorden van je gedachten. Tijd die je liever spendeert aan taken waar je wél energie van krijgt. Hoe dan ook: ik help je heel graag. Of je nu pas begonnen of al een doorwinterde ondernemer bent. Ik schrijf met veel liefde jouw woorden. Woorden die wél resultaat opleveren.

Websiteteksten

Als copywriter ben ik bevooroordeeld – dat geef ik graag toe. Toch geloof ik er oprecht in dat het uitbesteden van je websiteteksten een van de slimste investeringen is die je als ondernemer kan maken. Je website is de basis van je communicatie, de hoeksteen van je online zichtbaarheid. Laat je websiteteksten dus niet aan het toeval over, daarvoor is wat je te zeggen hebt veel te belangrijk. Dankzij heldere en overtuigende website copy die geschreven werd met jouw droomklanten voor ogen, zal hun keuze voor jou als een evidentie aanvoelen.

Jouw investering

Wat krijg je?

Copy credits

Weerspiegelen jouw websiteteksten al volledig waar jij voor staat? Dan ben jij misschien wel geïnteresseerd in een sterke mailfunnel die automatisch verstuurd wordt na het downloaden van je freebie. Of wat denk je van enkele inspirerende blogposts, waardoor je ook nog eens beter gevonden wordt op Google? Hoe dan ook, ik weet wat jij nodig hebt: copy credits. Die zet je voor content naar keuze in, zodat je doelgroep je merk op de juiste manier ervaart.

Jouw investering

Wat krijg je?

Een online intakegesprek en een pakket van 5, 10 of 20 copy credits die je kan inzetten voor teksten naar keuze. Met copy credits kan het allemaal – of toch bijna. 😊

All-in

Een copywriter is een essentieel onderdeel van jouw succesverhaal. Kies je voor mij als compagnon de route voor zowel je websiteteksten als je merkbeleving? Dan gaan we er samen helemaal voor. Het grootste voordeel naast de voordelige pakketprijs: ik ken jouw bedrijf door en door, waardoor ik je tone of voice als mijn broekzak ken. Bovendien is mijn hulp altijd maar een paar kliks van jou verwijderd, want je mag me tussendoor al jouw copywritingvraagstukken voorleggen via WhatsApp.

Jouw investering

Wat krijg je?

Alles op een rijtje

Websiteteksten

Copy credits

All-in

Waarom jij een empathische en creatieve copywriter nodig hebt

Stéphanie Beyens

Bey Of Travel

“Al bij de eerste nieuwsbrief die Hanna voor me schreef, merkte ik dat het perfect verwoord was zoals ik het wil – alleen zou ik het zelf nooit kunnen bedenken hebben. Hanna doet dat echt fantastisch. Ik merkte meteen ook een hogere click rate in mijn nieuwsbrief, wat heel fijn is. Daarnaast neemt Hanna de Nederlandstalige blogposts voor haar rekening. Ook dat loopt fantastisch, ze komt altijd haar afspraken na en ze is heel aangenaam om mee te werken. Dat meen ik uit de grond van mijn hart.”

Dorien Camps

Bossy

“Samenwerken met Hanna betekent een grote stap vooruit in je zaak. Hanna begrijpt meteen welke tone of voice ze moet oppikken, wie je ideale klant is en komt met creatieve voorstellen om de teksten nog beter te maken. Hanna is een warm, fijn, inspirerend persoon die niet mag ontbreken in je team!”

Ina De Becker

Nexus Pursuit

“Hanna herschreef voor ons meerdere teksten van websiteteksten tot blogs en e-mails. Dat doet ze steeds met de nodige aandacht voor details en vooral ook doelgericht. Tijdens een samenwerking met Hanna mag je open communicatie, snelle service en schrijftips verwachten. Een beginnende call om helemaal in jouw bedrijf en doelgroep te duiken, doet ze met veel plezier. Dank je wel Hanna voor de vlotte samenwerking!”

Gedaan met staren naar een pinkende cursor en een lege pagina? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Gratis All Aboard mailbunch

20 eerlijke en waardevolle mails (& werkboek) die je aan boord laten van de trein richting authentieke en converterende nieuwsbrieven.