Slow Stories,
elke vrijdag in jouw inbox

Schrijf je je in voor Slow Stories? Dan mag je elke vrijdagochtend post van mij in je inbox verwachten. Denk aan: concrete copywriting- en marketingtips met een sausje van persoonlijke verhalen. Een moment om even bewust stil te staan met een kopje koffie of thee in je handen.

Sarah Hufkens

Speculaasje Heyns

“Ik kijk er altijd naar uit om Hanna haar nieuwsbrieven te lezen. Geen saaie verkooppraatjes, wel een leuk verhaal dat je écht wil lezen. Haar nieuwsbrief én haar cursus Mailbox Stories hebben me weer zin doen krijgen in het versturen van mailings. Vroeger was het een echte opgave, nu heb ik er echt plezier in. Dat merken onze klanten ook, want we hebben al veel leuke reacties gekregen.”

Eline Massin

Successtrateeg

“Hanna haar mails zijn zoals een goede film: grappig, uit het leven gegrepen en altijd iets dat je zelf wil meenemen! Haar mails lees ik dus met plezier, zelfs na datum.”

Gaëlle Debacker

Relaxatietherapeut

“Tijdens mijn koffiemoment neem ik er heel graag Hanna haar nieuwsbrief bij. Ik vind ze leuk om te lezen omdat ze altijd starten met een persoonlijke touch, het zijn echt onderwerpen die voor herkenning zorgen. Haar nieuwsbrieven stralen zachtheid uit, net zoals Hanna is als ze je begeleidt in copywriting.”

How-to: zelf met een nieuwsbrief en e-mailmarketing starten

E-mail is je belangrijkste communicatiekanaal, of dat zou het toch moeten zijn. Ben je benieuwd naar de stappen die je moet ondernemen om met een nieuwsbrief en e-mailmarketing in het algemeen te starten? Ik lijst ze hieronder graag voor je op.

Gratis All Aboard mailbunch

20 eerlijke en waardevolle mails (& werkboek) die je aan boord laten van de trein richting authentieke en converterende nieuwsbrieven.