Mailbox Stories

Je ideale klanten inspireren met persoonlijke verhalen, waardoor ze je beter leren kennen en graag klant worden bij jou – ik garandeer je dat het mogelijk is. Zonder dat je jezelf anders moet voordoen, zonder dat je jezelf moet forceren, zonder dat je er uren tijd voor moet vrijhouden.

Hoe dan? Met een onweerstaanbare nieuwsbrief die graag gelezen wordt én waarin je droomklant maar al te graag doorklikt. Of je zelfs een antwoord stuurt. Qua verbinding en betrokkenheid kan dat wel tellen, toch?

Bovendien is een nieuwsbrief je eigen kanaal, waardoor je niet afhankelijk bent van een algoritme. Daarom: social media is for reach, but email is for revenue. 😉


Storytime

Wist je dat we biologisch ingesteld zijn om van verhalen te houden? Door de samenhang begrijp je de informatie beter, waardoor je ze makkelijker kan onthouden en doorvertellen. Verhalen spreken ook veel meer tot de verbeelding dan droge informatie. Bovendien raken ze ons op emotioneel vlak, waardoor we ons betrokken voelen. Doe je als ondernemer aan storytelling? Dan merk je dat verschil daarom meteen.

Met Storytime op je bureau, pas je op een laagdrempelige en praktische manier de principes van storytelling toe.

Plan je content voor 2024 samen met mij

In deze opname zie je hoe je je content gemakkelijk voor een heel jaar plant én daarna ook uitwerkt op je verschillende kanalen.

Liever je teksten uit handen geven?

Gratis All Aboard mailbunch

20 eerlijke en waardevolle mails (& werkboek) die je aan boord laten van de trein richting authentieke en converterende nieuwsbrieven.