Een onweerstaanbare nieuwsbrief, mét resultaat?

Misschien is het al van in 2022 geleden dat je nog eens een nieuwsbrief verstuurd hebt. Laten we die twee impulsieve promopraatjes eventjes buiten beschouwing laten. 🤫😉 Omdat je geen idee hebt hoe je je nieuwsbrief moet aanpakken. Omdat je bang bent om in herhaling te vallen en saai over te komen. Omdat je niemand wil lastigvallen met je nieuwsbrieven. 

Ik begrijp het: jij zoekt naar oplossingen. Je wil graag ontdekken op welke manier storytelling de sleutel tot succes vormt bij het creëren van een onweerstaanbare nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die gelezen wordt. Een nieuwsbrief waarop gereageerd wordt. En niet onbelangrijk: een nieuwsbrief waarin doorgeklikt wordt.

Stap je in? All aboard!

Schrijf je voor maar 14,95,- excl. btw in voor mijn All Aboard mailbunch.

Je ontvangt 20 eerlijke en waardevolle mails die je aan boord laten van de trein richting persoonlijke, authentieke en converterende nieuwsbrieven. Inclusief handig werkboek en persoonlijk advies.

En besluit je erna om je in te schrijven voor Mailbox Stories? Dan krijg je een korting voor het bedrag van de mailbunch. 

Door je in te schrijven ontvang je nadien ook mijn nieuwsbrief Slow Stories. Wil je die liever niet meer ontvangen? Dan kan je je op elk moment makkelijk uitschrijven.

Gratis All Aboard mailbunch

20 eerlijke en waardevolle mails (& werkboek) die je aan boord laten van de trein richting authentieke en converterende nieuwsbrieven.