Creëer een onweerstaanbare nieuwsbrief, mét resultaat

Instappen in de cursus Mailbox Stories is enkel mogelijk op donderdag 9 november. Vanaf 7 uur ‘s morgens zal je me op het perron zien staan. 🚂 Kom er gezellig bij in de Platform Waiting Room en beslis op 9 november of ik jouw kaartje mag knippen.
 
PS: Er is uiteraard ook een leuke bonus voorzien voor wie op de wachtlijst staat. 😉
 

De cursus Mailbox Stories van Hanna leert je dat zelfs het meest alledaagse verhaal uit je leven waarde kan hebben voor je klanten. Naast tips voor het schrijven van e-mails kan Hanna’s methode daarna ook perfect gebruikt worden voor bv. socialemediaposts. Echt waardevol als je meer wil leren over storytelling!

Laurann Vandepeer & Maud Slegers – Advertised

Mailbox Stories is een unieke all-in-one cursus die je helemaal meeneemt in het opzetten en schrijven van nieuwsbrieven. Hanna legt alles duidelijk uit d.m.v. korte to the point video’s waardoor je eenvoudig door het traject fietst. Je wordt ondergedompeld in een bad vol informatie waarom storytelling belangrijk is en hoe je dit kan inzetten bij het schrijven van nieuwsbrieven. De 100 inspiratietips om verhalen te vangen, vond ik heel waardevol. Alsook de storybank waar je zelf mee aan de slag kan gaan. Door het volgen van deze cursus groeit mijn maillijst én heb ik meer plezier in het schrijven van nieuwsbrieven. Ik kan nu dicht bij mezelf blijven i.p.v. harde verkooppraatjes te verzinnen. Zeker de moeite dus! Ps: Hanna is een krak in haar vak die op een rustige, open manier communiceert. Daarnaast hecht ze veel waarde aan persoonlijk contact en staat ze je graag bij met advies.

Julie Petré – Klaverhand

Jouw cursus ging mij vooral om één ding: waar blijf ik de inspiratie halen en hoe – in godsnaam – blijf je die link leggen met je bedrijf. Wel, sinds met de storybank ben gestart, begin ik overal linken te leggen. 😁😍 Het is zelfs een tabblad dat bijna standaard openstaat. Het is een plezier om op die manier een nieuwsbrief te kunnen schrijven. 

Katrien Declerck – Het Weblabo

Gratis All Aboard mailbunch

20 eerlijke en waardevolle mails (& werkboek) die je aan boord laten van de trein richting authentieke en converterende nieuwsbrieven.