Hi, ik ben Hanna

Wil je nog meer weten over copywriting, marketing en mijn leven als copywriter? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief Slow Stories.

VLOG: Creatief met verf en woorden – aquarel & haiku

Met mijn vlog wil ik je graag een inkijk geven in mijn leven als copywriter, maar wil ik ook focussen op mijn interesse in een simpeler en bewuster leven. In deze vlog ga ik creatief aan de slag met verf en woorden, meer bepaald met aquarel en het schrijven van een haiku.

Zoals ik eerder al zei over mijn vlog, toon ik je graag hoe ik mijn dagen invul – naast mijn werk als copywriter. Zo wil ik je inspireren om ook wat vaker stil te staan. Mijn eerste vlog was een weekvlog, hierin kon je volgen wat ik zoal doe van maandag tot en met vrijdag. In deze vlog gaan we de creatieve toer op. Heb ik je geïnspireerd om zelf creatief aan de slag te gaan? Zalig! Onthoud wel: het gaat nooit om het eindresultaat, wel om het plezier en de rust die je erin vindt.

Veel kijkplezier en laat me zeker even weten wat je van deze vlog vond door een reactie achter te laten onder de video op YouTube. Daar ben ik heel benieuwd naar!

Gerelateerde blogposts

Persoonlijke mijmeringen over het ondernemerschap

In deze atypische blogpost deel ik graag even enkele persoonlijke mijmeringen over het ondernemerschap. Benieuwd naar mijn kijk hierop? Je ontdekt het hier!

Ben jij een slow entrepreneur?

Soms lijkt het wel alsof snelheid en drukte de norm lijken. Hoe drukker, hoe succesvoller? Daar geloof ik niet in. Slow entrepreneurship gaat om bewustzijn, geduld en duurzaamheid. Benieuwd hoe deze benadering van ondernemerschap je kan helpen? In deze blogpost neem ik je graag mee in de wereld van de slowpreneurs.

VLOG: Een week in het leven van een copywriter #1

Ik kondigde het al aan via mijn nieuwsbrief en Instagram, maar vanaf vandaag zal ik regelmatig een nieuwe vlog online plaatsen. Met deze vlog wil ik graag een inkijk geven in mijn leven als copywriter, maar ook focussen op mijn interesse in een simpeler en bewuster leven.

Hi, ik ben Hanna

Wil je nog meer weten over copywriting, marketing en mijn leven als copywriter? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief Slow Stories.

Hi, ik ben Hanna

En ik ben van mening dat copywriting en marketing enkel nog zouden mogen focussen op het vertellen van betekenisvolle verhalen. Zonder te manipuleren, zonder valse beloften, zonder je een slecht gevoel te geven over jezelf. Want jouw teksten hebben maar één doel: jouw droomklanten alle informatie geven die ze nodig hebben, zodat ze doordacht voor jou kunnen kiezen.

Wat denk je ervan om hier binnenkort zelf tussen te staan?

Gratis All Aboard mailbunch

20 eerlijke en waardevolle mails (& werkboek) die je aan boord laten van de trein richting authentieke en converterende nieuwsbrieven.