Hi, ik ben Hanna

Wil je nog meer weten over copywriting, marketing en mijn leven als copywriter? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief Slow Stories.

Mijn samenwerking met Emma Verhaeghe van Emma’s Roadmap & Even Eropuit

Emma is de bezielster achter de reisblogs Emma's Roadmap en Even Eropuit. Wil je weten waarom ze koos voor een samenwerking, welke teksten Emma uit handen gaf en wat ze van onze samenwerking vond? Je leest het hier.
Diensten: Copy credits

Wie is Emma?

Emma Verhaeghe is de bezielster achter de Engelstalige blog Emma’s Roadmap en de Nederlandstalige blog Even Eropuit. Toen tijdens de coronapandemie in 2020 alle grenzen sloten, besloot ze om België te ontdekken. Tot dan kende ze haar eigen land nog niet en had ze geen flauw idee van hoeveel mooie plekken er te vinden zijn.

Al van haar eerste tripje in België was ze enorm verbaasd, dus hoopt ze de lezers van haar blog te inspireren om ook de plekjes dicht bij huis wat vaker te ontdekken. Door er een dagje opuit te gaan of te kiezen voor een weekendje weg. In België, of nét daarbuiten.

Over het project

Emma plande eind november 2023 een kennismakingsgesprek in via mijn website. Ze lichtte daar al even toe waarover ze het graag wilde hebben tijdens ons gesprek en waarnaar ze specifiek op zoek was:

Ik verkoop zelf een aantal digitale producten en ben aan het uitzoeken hoe ik de conversie kan optimaliseren. Hiervoor lijkt de copy van mijn sales pages heel belangrijk dus ik zoek iemand die deze kan schrijven voor mij. 😊”

Na een fijn kennismakingsgesprek was Emma meteen overtuigd om de samenwerking aan te gaan. We spraken af dat ik al meteen twee salespagina’s zou schrijven, voor twee van haar online producten – de Belgium Hotspots Map en haar e-book ’25 hidden gems in België’. Er komt nog een derde salespagina aan in de toekomst, voor een nieuw e-book dat ze momenteel nog aan het creëren is.

Voor dit type opdracht zijn copy credits ideaal. Aangezien de producten van Emma minder dan 200 euro per stuk zijn, raad ik haar een salespagina aan van 5 copy credits. Voor producten van meer dan 200 euro is een uitgebreide salespagina noodzakelijk, dan komt het op 7 copy credits.

Even meekijken naar het resultaat?

25 hidden gems in België

Belgium Hotspots Map

Wat vindt Emma van onze samenwerking?

“Voor ik met Hanna samenwerkte, voelde ik me heel overweldigd. Ik had geen idee hoe ik mijn product moest marketen. Ik wist wel dat ik een salespagina nodig had, maar had geen idee hoe ik dit moest schrijven. Net op het moment dat ik iemand zocht om me hiermee te helpen, kwam ik Hanna tegen op Instagram. Ik vind het heel fijn dat ik gewoon mijn ideeën, hersenspinsels en digitale producten kan doorsturen naar haar en dat Hanna ze dan omtovert tot een mooi geheel. De salespagina’s vind ik heel leuk gedaan, het bevat echt alles wat ik wil zeggen en het is veel mooier verwoord dan ik zelf had kunnen doen.”

“Ik vind het heel fijn dat ik mijn hersenspinsels kan doorsturen naar Hanna en dat zij ze dan omtovert tot een mooi geheel”

“De teksten zorgen ervoor dat klanten overtuigd geraken om mijn digitale producten aan te schaffen en ze leveren dus meer sales op. Ik zou Hanna zeker aanraden omdat ze op een gemakkelijke en snelle manier creatieve teksten levert, wat anderen een eeuwigheid zou kosten om te schrijven. Dat was een enorme tijdsbesparing voor mij, want nu weet ik dat het goed gedaan is en hoef ik er helemaal niet meer over na te denken. Ik verwijs iedereen gewoon lekker naar de salespagina’s die Hanna geschreven heeft en ik weet dat ze daar de volledige uitleg krijgen over mijn producten. En als ik nog een tip mag geven: de visuele schema’s die Hanna maakt en op Instagram zet, vind ik altijd supermooi en overzichtelijk!”

Gerelateerde blogposts

Mijn samenwerking met fotograaf Sarah Dominguez

Sarah is een fotograaf die de unieke band en de spontane emoties binnen je gezin in een warme sfeer vastlegt. Wil je weten waarom ze koos voor een samenwerking, welke teksten Sarah uit handen gaf en wat ze van onze samenwerking vond? Je leest het hier.

Mijn samenwerking met webstrateeg Florette Vervloet

Florette is webstrateeg en Wix-expert. Ben je benieuwd waarom ze koos voor het all-inconcept, welke teksten Florette uit handen gaf en wat ze van onze samenwerking vond? Je leest het hier.

Mijn samenwerking met Ann-Sophie Loontjens van LOCAS

Ann-Sophie leidt samen met haar vader het familiebedrijf LOCAS, gespecialiseerd in keukens en interieur. Wil je weten waarom ze koos voor een samenwerking, welke teksten Ann-Sophie uit handen gaf en wat ze van onze samenwerking vond? Je leest het hier.

Hi, ik ben Hanna

Wil je nog meer weten over copywriting, marketing en mijn leven als copywriter? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief Slow Stories.

Hi, ik ben Hanna

En ik ben van mening dat copywriting en marketing enkel nog zouden mogen focussen op het vertellen van betekenisvolle verhalen. Zonder te manipuleren, zonder valse beloften, zonder je een slecht gevoel te geven over jezelf. Want jouw teksten hebben maar één doel: jouw droomklanten alle informatie geven die ze nodig hebben, zodat ze doordacht voor jou kunnen kiezen.

Wat denk je ervan om hier binnenkort zelf tussen te staan?

Gratis All Aboard mailbunch

20 eerlijke en waardevolle mails (& werkboek) die je aan boord laten van de trein richting authentieke en converterende nieuwsbrieven.